Home Bedrijfsinformatie Verhuurservice Installatieservice Onderhoudsservice Lampenservice Advies Calculator Contact
 
 
Producten
Aanbiedingen
Elektrische Baseline Schermen
Elektrische Highline Schermen
Elektrische Cinemaline Schermen
Elektrische Spanschermen
Handmatige Schermen
Doorzicht schermen
Fast Foldable Schermen
Spanschermen
Vloerschermen
Statiefschermen
Tafelschermen
Slimboard
Projectieverf
Beamers
Beamer Toebehoor
Beugels
Multimedia kabels
Snuffelhoek OP=OP
Extra
Verzendingen
Retourzending
Veelgestelde vragen
Algemene Voorwaarden
Verhuur Voorwaarden
Privacy verklaring
Vacatures

Winkelwagen  
Aantal Product
Zoek:
  

  Info  
   

Retourzending

Retourzendingen

1. Algemeen
Door aankoop van de producten aanvaardt u onze algemene voorwaarden voor retourzendingen.
Let op: stuur nooit zonder overleg een zending/bestelling retour !
Over het algemeen Zorgt na aanmelding Projectieschermen.net de retourzending.

2. Garantie voorwaarden
a. Om aanspraak te kunnen maken op garantie, dient u de originele factuur of een kopie daarvan bij te voegen;
b. In het geval er geen (kopie)factuur is bijgevoegd, wordt de retourzending niet in behandeling genomen maar direct aan u retour gezonden. Er zal dan 15 administratie en verwerkingskosten in rekening worden gebracht;
c. Het artikel moet ten alle tijden voorzien zijn van de Projectieschermen.net of fabrikant garantiezegel en/of het serienummer. In het geval van ontbreken van dit garantiezegel en/of serienummer vervalt ten alle tijden het recht op garantie. In dat geval zal gehandeld worden zoals omschreven in punt 2b.

3. Probleembeschrijving
Het formulier voor retourzendingen of de telefonisch doorgegeven klachten dient volledig te worden ingevuld en meegezonden. Artikelen waarbij het probleem niet duidelijk is omschreven (zoals b.v. 'defect', 'maakt geluid', 'is kapot') zullen door ons niet worden behandeld. In dat geval zal gehandeld worden zoals in punt 2b.

4. Onterechte garantieaanspraken
In het geval er onterecht een aanspraak wordt gedaan op garantie (geen defect vaststelbaar, bedieningsfouten, gebruiksaanwijzing niet gelezen, softwarematige problemen op systemen die geleverd zijn zonder software, etc.) zullen de artikelen retour gezonden worden en onderzoekskosten ter hoogte van 25 in rekening worden gebracht. Eventuele extra kosten van ons of aan ons in rekening gebracht door onze leverancier zullen aan u worden doorberekend.

5. Verpakking
Bij retourzending dient het artikel verpakt te zijn in de originele verpakking. Indien het artikel onzorgvuldig is verpakt, vervalt het recht op garantie. In dat geval zal gehandeld worden zoals omschreven in punt 2b.

6. Artikelen van derden
Artikelen die niet gekocht zijn bij Projectieschermen.net worden retour gezonden. In dat geval zal gehandeld worden zoals omschreven in punt 2b.

7. Transportkosten
Kosten voor transport en verzekering van (garantie)-artikelen door u opgestuurd aan Projectieschermen.net zijn voor uw rekening. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden om organisatorische redenen geweigerd. Alleen als het pakket door Projectieschermen.net afgehaald word worden u geen kosten in rekening gebracht, alleen bij het aan u terug sturen eventueel.

8. Transportschade
In het geval de verpakking of de inhoud hiervan bij aankomst beschadigd blijkt te zijn, dient u dit direct te melden bij de transportmaatschappij en bij Projectieschermen.net. Dit dient binnen een dag na aflevering van de goederen te geschieden.

9. Slotbepaling
Projectieschermen.net houdt zich het recht voor deze algemene voorwaarden voor retourzendingen te wijzigen en of uit te breiden. In alle andere gevallen gelden de algemene verkoop-, levering- en betalingsvoorwaarden van Projectieschermen.net.


Deze voorwaarden zijn opgesteld op 1 Januari 2005


RMA formulier