Home Bedrijfsinformatie Verhuurservice Installatieservice Onderhoudsservice Lampenservice Advies Calculator Contact
 
 
Producten
Aanbiedingen
Elektrische Baseline Schermen
Elektrische Highline Schermen
Elektrische Cinemaline Schermen
Elektrische Spanschermen
Handmatige Schermen
Doorzicht schermen
Fast Foldable Schermen
Spanschermen
Vloerschermen
Statiefschermen
Tafelschermen
Slimboard
Projectieverf
Beamers
Beamer Toebehoor
Beugels
Multimedia kabels
Snuffelhoek OP=OP
Extra
Verzendingen
Retourzending
Veelgestelde vragen
Algemene Voorwaarden
Verhuur Voorwaarden
Privacy verklaring
Vacatures

Winkelwagen  
Aantal Product
Zoek:
  

  Productlijst  
   

 
Projectieverf |  | 

Projectieschermverf

Maak van uw muur een thuisbioscoopscherm
Mighty Brighty projectieverf van Vogel’s, is een nieuw en uniek concept voor het creëren van het perfecte projectiescherm op uw wand. Zo kunt u ook zonder een projectiescherm perfecte beeldkwaliteit creëren, altijd exact de juiste grootte en beeldverhouding (4:3, 16:9, enz.). Gewoon de wand schilderen, achteroverleunen en genieten. Het schermoppervlak is precies aan te passen aan uw type projector, de projectorpositie en de hoeveelheid licht in uw ruimte. Bovendien is het onzichtbaar wanneer u de projector niet gebruikt.
                


Geniet van het enorme plezier
Veel mensen projecteren nog steeds rechtstreeks op een onbehandelde witte wand, maar dit zorgt voor een slecht beeld. Tot nu toe was het enige alternatief een projectiescherm dat soms net zoveel kost als de projector zelf. Met een apart scherm hebt u ook nog de problemen met het opbouwen en opruimen, of (nog erger) een permanent gemonteerde buis in uw plafond. Bovendien is het goed mogelijk dat het scherm na verloop van tijd uitrekt en zijn vorm verliest. De Mighty Brighty projectieschermverf is een veel betere oplossing. U schildert het scherm gewoon op uw wand en hebt altijd een perfect beeld. Deze verf wordt op dit moment in verschillende Tv-studio’s gebruikt voor zowel licht als beeldtoepassingen. (VRT, VTM, etc...)

  • Altijd precies het juiste schermoppervlak voor uw situatie
  • Kristalhelder & hoog contrast. Rijkere kleuren & enorm veel plezier
  • Voor huiskamers, thuisbioscopen, café’s, kantoren en nog veel meer
  • Magnetisch donker kader voor het ultieme contrasteffect
Projectieverf High Contrast Projectieverf High Contrast    Een pot met 4 Kg High Contrast projectieverf, goed voor +/- 20m² in één laag. Voor het beste resultaat is 2 tot 3 lagen aan te raden, afhankelijk van de ondergrond.


199,00   99,00 euro


Kortingschema:
5 - 9 = 5 %
10 - 14 = 7 %
15 - 20 = 10 %

Aantal
Projectieverf MatWit Projectieverf MatWit    Een pot met 4 Kg Matwitte projectieverf, goed voor +/- 20m² in één laag. Voor het beste resultaat is 2 tot 3 lagen aan te raden, afhankelijk van de ondergrond.


199,00   119,00 euro


Kortingschema:
5 - 9 = 5 %
10 - 14 = 7 %
15 - 20 = 10 %

Aantal
Vogel`s projectieverf MPW 10 Vogel`s projectieverf MPW 10    Voorgemengde verven met een hoog reflecterend vermogen om eenvoudig een standaard projectiescherm van maximaal 5 m2 op een wand of kast aan te brengen.

Bevat: - 1 liter BaseCoat (lichtgrijs) - 1 liter TopCoat (helderheid 1.1).

Schermformaat - Mighty Brighty 330 cm


199,00   175,00 euro


Kortingschema:
5 - 9 = 5 %
10 - 14 = 7 %
15 - 20 = 10 %

Aantal
Vogel`s projectieverf MPW 20 Vogel`s projectieverf MPW 20    Alles wat u nodig hebt voor een projectiescherm op maat tot 6 m2 met een donker kader op de wand. Deze set bestaat uit verf voor de wand en extra verfcomponenten (ContrastBooster en BrightnessBooster) om eenvoudig het perfecte schermoppervlak voor uw situatie te creeren. Verder zijn magnetische verf en magnetische kaders inbegrepen om op eenvoudige wijze een donker kader rond het scherm te plaatsen (en weg te halen!). Dit kader verbetert de contrastwaarneming van beelden op het scherm enorm.

Bevat: - 1,4 liter BaseCoat - 0,1 liter ContrastBooster voor BaseCoat - 0,9 liter TopCoat - 0,1 liter BrightnessBooster voor TopCoat - 0,5 liter MagneCoat - 10 meter MagneBorder (width 5.5 cm / 2.2”)

Schermformaat - Mighty Brighty 343 cm299,00   225,00 euro


Kortingschema:
5 - 9 = 5 %
10 - 14 = 7 %
15 - 20 = 10 %

Aantal
Vogel`s projectieverf MPW 30 Vogel`s projectieverf MPW 30    Gelijk aan de MPW 20, alleen heeft deze versie alles wat u nodig hebt om de volledige wand te schilderen (11m2), zodat u de randen van het projectiescherm niet ziet. We noemen dit de onzichtbare wandoplossing omdat u het magnetische donkere kader weghaalt als u het scherm niet gebruikt. U ziet dan alleen een normale witte of lichtgrijze wand. Niemand ziet dat het ook een uitstekend projectiescherm is.

Bevat: - 2,3 liter BaseCoat - 0,2 liter ContrastBooster voor BaseCoat - 1,8 liter TopCoat - 0,2 liter BrightnessBooster voor TopCoat - 0,4 liter MagneCoat - 10 meter MagneBorder (width 7.7 cm / 3.0”)

Schermformaat - Mighty Brighty 343 cm


499,00   325,00 euro


Kortingschema:
5 - 9 = 5 %
10 - 14 = 7 %
15 - 20 = 10 %

Aantal