Home Bedrijfsinformatie Verhuurservice Installatieservice Onderhoudsservice Lampenservice Advies Calculator Contact
 
 
Producten
Aanbiedingen
Elektrische Baseline Schermen
Elektrische Highline Schermen
Elektrische Cinemaline Schermen
Elektrische Spanschermen
Handmatige Schermen
Doorzicht schermen
Fast Foldable Schermen
Spanschermen
Vloerschermen
Statiefschermen
Tafelschermen
Slimboard
Projectieverf
Beamers
Beamer Toebehoor
Beugels
Multimedia kabels
Snuffelhoek OP=OP
Extra
Verzendingen
Retourzending
Veelgestelde vragen
Algemene Voorwaarden
Verhuur Voorwaarden
Privacy verklaring
Vacatures

Winkelwagen  
Aantal Product
Zoek:
  

  Info  
   

Lampenservice

Lampenservice

Op dit moment word de aanvraag naar beamerlampen steeds groter. Dat is niet zo vreemd want er worden ook steeds meer beamers / projectoren verkocht. Aangezien de beamerlampen het duurste onderdeel zijn in de beamer / projector, mag u als klant ook wel wat ondersteuning verwachten op het moment dat u bij ons de beamerlamp aanschaft.

Als u een beamerlamp vervangen wilt, maar u weet niet hoe dit moet, dan helpen wij u gratis bij de aanschaf van de lamp. Er zijn op dit moment steeds meer universele beamer / projector lampen te koop op het internet. Kijk hier mee uit!!! . Als u een universele beamerlamp gaat gebruiken vervalt de garantie van uw projector bij schade ontstaan door bijvoorbeeld het springen/knappen van zo'n beamerlamp. Het kan gebeuren dat de beamerlamp ploft en zo de projector beschadigt, Projectieschermen.net levert alleen originele beamerlampen, zodat u zeker bent van de garantie van de beamerlamp en de projector,

Er is ons vaak gevraagd waarom er geen prijzen van beamerlampen staan op onze site. Dat is omdat er zeer veel prijs wijzigingen zijn voor de beamerlampen en wij u graag de beste prijs willen bieden. Zo weet u altijd hoe snel uw beamerlamp geleverd kan worden. Wij hebben meer dan 3000 verschillende lampen en ook voor de oudere typen projectoren. Projectieschermen.net heeft ervoor gekozen alleen vervangingslampen van originele fabrikanten te leveren om zodoende optimale prestaties van uw projector te kunnen garanderen.

Risico met niet originele beamerlampen:
Met grote regelmaat worden lampen aangeboden die niet volgens de heersende richtlijnen zijn gefabriceerd. Door te kiezen voor distributie van alleen originele beamerlampen, van originele fabrikanten, voorkomen wij dat u kunt worden blootgesteld aan de volgende risico's:

Veiligheid & Gezondheid:
De in uw projector geïnstalleerde beamerlamp is het gevolg van een zeer complex fabricage proces waarin gevaarlijke/giftige chemicaliën in een glazen capsule bijeen zijn gebracht. In deze capsule heerst een druk van meer dan 200 bar. Wanneer aan deze capsule een spanning van 20.000 Volt wordt aangeboden ontsteken de chemicaliën en bereikt de beamerlamp een temperatuur van zo'n 6000 °C. U zult begrijpen dat wij onze resellers en hun eindgebruikers geen producten willen leveren die niet volgens de geldende regels zijn gefabriceerd en hen zeker niet willen blootstellen aan mogelijke aansprakelijkheid in geval van explosie of brand.

Prestaties:
Meer dan 10 jaar van onderzoek en ontwikkeling waren nodig voor de ontwikkeling van de projectorlamp, pas nu is de beamerlamp volledig aangepast aan de projectorspecifieke lenseigenschappen van elke projector. Wij kunnen ons niet voorstellen dat een beamerlamp door "derden" geproduceerd, aan dezelfde kwaliteiten voldoet wat betreft lichtopbrengst, kleurtemperatuur en levensduur.

Garantie:
Wanneer een niet-originele beamerlamp in een projector wordt gebruikt vervalt elke garantie. Er vanuit gaande dat de lamp andere componenten in de projector, bijvoorbeeld de voeding of ballast kan beschadigen, adviseren wij het gebruik van niet-originele beamerlampen zeer goed te overwegen.

Legaliteit:
Fabrikanten van niet-originele beamerlampen gaan voorbij aan de intelectuele eigendomsrechten van originele fabrikanten, verkoop van deze beamerlamen.

Identificatie van een niet-originele lamp:
Het is niet makkelijk een niet-originele beamerlamp van een originele te onderscheiden, dit zal zonder twijfel in de toekomst alleen nog maar moeilijker worden.

Prijs:
Als de prijs van de lamp "te mooi is om waar te zijn" vraag dan of er sprake is van een originele beamerlamp.

Complete module of losse beamerlamp:
Bijna elke vervangingslamp wordt geleverd als complete module, dus compleet met een behuizing van plastic of glas om de eigenlijke beamerlamp. Hierdoor kan de lamp in enkele seconden in de projector worden geïnstalleerd. Wanneer u een beamerlamp zelf in de oude behuizing moet monteren is de kans groot dat er sprake is van een niet-originele beamerlamp. Ga er van uit dat u in dit geval een half uur bezig bent met de montage van de beamerlamp in de module. De enige uitzondering op deze regel is Sharp, zij leveren zowel losse beamerlampen als complete modules voor verschillende modellen uit hun projector lijn. Anderzijds betekent dit ook niet dat alle complete modules originele beamerlampen zijn, ook complete modules worden als niet-origineel geleverd.

Omschrijving:
Als u een beamerlamp wordt aangeboden met een algemene aanduiding als laten we zeggen "120 Watt" of een beamerlamp met de omschrijving "ook geschikt voor" dan heeft u te maken met een niet-originele beamerlampLaat ons weten wat u zoekt en wij zoeken voor u de beste prijs en lamp.

Contactformulier