Home Bedrijfsinformatie Verhuurservice Installatieservice Onderhoudsservice Lampenservice Advies Calculator Contact
 
 
Producten
Aanbiedingen
Elektrische Baseline Schermen
Elektrische Highline Schermen
Elektrische Cinemaline Schermen
Elektrische Spanschermen
Handmatige Schermen
Doorzicht schermen
Fast Foldable Schermen
Spanschermen
Vloerschermen
Statiefschermen
Tafelschermen
Slimboard
Projectieverf
Beamers
Beamer Toebehoor
Beugels
Multimedia kabels
Snuffelhoek OP=OP
Extra
Verzendingen
Retourzending
Veelgestelde vragen
Algemene Voorwaarden
Verhuur Voorwaarden
Privacy verklaring
Vacatures

Winkelwagen  
Aantal Product
Zoek:
  

  Productinformatie  
   

Knaller HD Ready PT-AX200    
Knaller HD Ready PT-AX200

Knaller HD Ready PT-AX200

Artikelcode:

Knaller HD Ready PT-AX200

De PT-AX200 heeft een speciale Game Mode, waarmee videogame-spelers alle acties van hun favoriete spellen in ultrarealistische beeldkwaliteit en levensecht op een groot scherm kunnen ervaren. De projector, die een zeer hoge helderheid van 2.000 lumen produceert, is uitgerust met Panasonic’s nieuwe Light Harmonizer 2, een technologie die de omgevingsverlichting peilt en de beeldweergave daaraan aanpast. Zo heeft de gebruiker onder alle lichtomstandigheden een scherp, comfortabel beeld.
Met deze technologie als basis biedt de PT-AX200 de geheel nieuwe Game Mode. Deze functie zorgt ervoor dat de signaalverwerking optimaal wordt afgestemd op de specifieke eigenschappen van de verschillende games die worden gespeeld op High Definition Game consoles en multimediacomputers. Door een snellere respons kan men gamen met een minimale vertraging, zonder gedoe, en dat is een vereiste als je werkelijk wil genieten van snelle actiespellen en multiplayer games.

De PT-AX200 is dus ideaal voor het spelen van videogames of voor het kijken naar sportwedstrijden of films, zowel onder daglichtomstandigheden als in een verduisterde kamer. Om dit te realiseren heeft Panasonic de PT-AX200 uitgerust met een nieuw ontwikkeld optisch element dat een helderheid produceert van 2.000 lumen, en de nieuwe Light Harmonizer 2 technologie die de lichtomstandigheden in de directe omgeving peilt en daarop reageert. Light Harmonizer 2 past de gammacurve, de irisinstelling, het lampvermogen en de beeldscherpte aan het lichtniveau in de ruimte aan. De beelden zijn dus altijd scherp, helder en uitstekend te zien, zelfs in fel verlichte ruimtes. Hiermee is de PT-AX200 de meest veelzijdige home cinema projector op de markt en kan de gebruiker genieten van levensechte, dynamische beelden ”“ zelfs als hij geen speciale bioscoopruimte heeft.

Panasonic’s Pure Colour Filter, dynamische iris en dynamische gamma dragen ook hun steentje bij aan de ‘Hollywood picture quality’ van de PT-AX200E. Hiermee is de projector het ideale hart van elk home cinema systeem. Naast de vele geavanceerde beeldtechnologieën is de PT-AX200 uitgerust met een 2x optische zoomlens en lens shift functie waarmee het apparaat gemakkelijk geïnstalleerd kan worden en toch veel flexibiliteit biedt. De thuisgebruiker kan de projector op elke willekeurige plek plaatsen in grote of kleinere ruimtes, en toch volop genieten van schitterende beelden op een groot scherm. Ideaal voor het kijken van een voetbalwedstrijd op een zonnige middag in het weekend, maar ook voor het genieten van een volwaardige home cinema ervaring in de avonduren. De PT-AX200E voldoet aan de meest uiteenlopende wensen op het gebied van kijkplezier.

Panasonic PT-AX200 kenmerken
• Zeven beeld-modi, waaronder game, levendige film, normaal dynamisch, film 1, film 2 en natuurlijk.
• Met de gebruikers-equalizer functie kan de gebruiker de gammaniveaus voor hoog, midden en laag bijstellen. Maximaal drie sets van instellingen kunnen worden opgeslagen in het geheugen, deze sets kan men namen geven waardoor ze makkelijk terug te vinden zijn.
• MPEG ruisonderdrukking die op de scène kan worden afgestemd blokkeert de gewone ruis op effectieve manier en brengt de zogenoemde ‘mug’-ruis tot een minimum terug.
• Progressive cinema scan (3/2 pulldown) en HP IP.
• 6000:1 Contrast ratio
• resolutie 16:9 1280 x 720p ( 1920 x 1080 met compressie)
• Fluisterstille werking (25 dB) en uitgang aan de voorzijde.
• On-screen aanwijzingen voor het gebruik.
• OSD kleur/positie.
• Blauw/zwart schermfunctie.
• Auto invoer herkenning.
• 2x HDMI aansluiting, HDMI signaalniveau instelbaar.
• Normaal/spaar modus van de lamp instelbaar.
• Ingebouwd testpatroon.
• Energieverbruik: 290W
• Afmetingen (B x H x D): 395 x 112 x 300 mm
• Gewicht: 4,9 kg

Set bestaat uit:
Panasonic PT-AX200 Twv € 1099,-

Van € 1.099,- Voor € 749,-


1.099,00   749,00 euro

Aantal