Home Bedrijfsinformatie Verhuurservice Installatieservice Onderhoudsservice Lampenservice Advies Calculator Contact
 
 
Producten
Aanbiedingen
Elektrische Baseline Schermen
Elektrische Highline Schermen
Elektrische Cinemaline Schermen
Elektrische Spanschermen
Handmatige Schermen
Doorzicht schermen
Fast Foldable Schermen
Spanschermen
Vloerschermen
Statiefschermen
Tafelschermen
Slimboard
Projectieverf
Beamers
Beamer Toebehoor
Beugels
Multimedia kabels
Snuffelhoek OP=OP
Extra
Verzendingen
Retourzending
Veelgestelde vragen
Algemene Voorwaarden
Verhuur Voorwaarden
Privacy verklaring
Vacatures

Winkelwagen  
Aantal Product
Zoek:
  

  Productlijst  
   

 
Beugels |  | 

Beamerbeugels
Om uw beamer op de perfecte manier op te hangen ten opzichte van uw projectie-scherm is een beamer beugel vereist. Onze beugels zijn van het merk Vogels of universeel zijn van een zeer degelijke kwaliteit en voor vrijwel alle consumenten beamers te gebruiken.

  • Universele aluminium beamer beugels
  • Geschikt voor vrijwel alle beamers
  • Draagvermogen 10kg
  • Voorzien van anti-diefstal schroeven
  • Gemakkelijk op te hangen
  • Kabels weg te werken in beugels

Tevens zijn er in overleg  een Antidiefstal kooi leverbaar. Een kooiconstructie beschermt de projector tegen diefstal. Voor de installatie van projectoren wordt gebruik gemaakt van een meegeleverde universele bracket, waardoor nagenoeg iedere projector in de kooi kan worden geplaatst. Door het slimme ontwerp kunnen projectoren met de lens links, in het midden of rechts in de kooi worden geïnstalleerd. De kooien zijn verkrijgbaar in twee verschillende groottes. De kooi is zeer eenvoudig te installeren. Bovendien is de projector probleemloos te bereiken voor een servicebeurt. Om de kooi en de buizenset te vergrendelen, heeft u een optionele slotenset nodig, die bijbesteld kan worden.  De projectorkooi dient gecombineerd te worden met een losse buizenset en een slotenset.Universele projectorverlengbeugel Universele projectorverlengbeugel    Met dit verlengstuk kunt u de projector beugel op een mooie professionele manier ophangen en de hoogte van de projector perfect afstellen. Een makkelijk te monteren ophangsteun die u tevens de mogelijkheid geeft de kabels door de stang te laten lopen en zo op een handige manier de altijd vervelende bedrading weg te werken.

Deze Verleng set is alleen te gebruiken met een universele beugel

Specificaties:


Hoogte 22.6 cm to 113.7 cm
Draagvermogen: 15 kilo
In schuinte / zijdelings af te stellen 360°
Geïntegreerde kabelbehuizing
Kleur: zilver (aluminium)


35,00 euro


Staffelkorting:
5 = 50,00 euro
25 = 45,00 euro
50 = 40,00 euro

Aantal
Universele projectorbeugel Universele projectorbeugel    Met deze universele ophangbeugel kunt u de projector op een mooie professionele manier ophangen en kunt u het beeld perfect afstellen op het scherm. Een makkelijk te monteren ophangsteun die u tevens de mogelijkheid geeft de kabels door de beugel te laten lopen en zo op een handige manier de altijd vervelende bedrading weg te werken.


55,00 euro


Staffelkorting:
5 = 50,00 euro
25 = 45,00 euro
50 = 40,00 euro

Aantal
Universele wandsteun Projectiescherm Universele wandsteun Projectiescherm    wandbeugels voor alle schermen geschikt75,00 euro


Aantal
Vogel`s VPW 565 Projector muursteun Vogel`s VPW 565 Projector muursteun    De VPW 565 projector-wandsteun is geschikt voor vrijwel alle projectoren met een gewicht tot 10 kg. De steun heeft een kantel-, draai- en rolfunctie.

De VPW 565 projector-wandsteun is zeer geschikt wanneer plafondbevestiging niet mogelijk is. Dankzij de omkeerbare bevestigingsmogelijkheid kunt u uw projector recht omhoog gericht of ondersteboven bevestigen voor de beste projectie op elke gewenste hoogte.


125,00 euro


Aantal
Universele Plafondsteun Projectiescherm Universele Plafondsteun Projectiescherm    plafondbeugels voor alle schermen
175,00 euro


Aantal
Vogel`s PPC130 Vogel`s PPC130    De PPC130, PPC150 en PPC180 zijn met hun variabel instelbare verlengbuizen eenvoudig op de juiste hoogte in te stellen. Er zijn drie verschillende lengte versies leverbaar, 30-38cm, 50-80cm en 80-140cm. Uiteraard zijn ook deze steunen voorzien van de universele projector adapteren het Vogelís CIS® kabel doorvoer systeem. Bovendien zijn deze steunen uitgerust met een kantelbare plafond bevestigingsplaat voor schuine plafonds


175,00 euro


Aantal
Vogel`s PPC150 Vogel`s PPC150    De PPC130, PPC150 en PPC180 zijn met hun variabel instelbare verlengbuizen eenvoudig op de juiste hoogte in te stellen. Er zijn drie verschillende lengte versies leverbaar, 30-38cm, 50-80cm en 80-140cm. Uiteraard zijn ook deze steunen voorzien van de universele projector adapteren het Vogelís CIS® kabel doorvoer systeem. Bovendien zijn deze steunen uitgerust met een kantelbare plafond bevestigingsplaat voor schuine plafonds


175,00 euro


Aantal
Vogel`s PPC180 Vogel`s PPC180    De PPC130, PPC150 en PPC180 zijn met hun variabel instelbare verlengbuizen eenvoudig op de juiste hoogte in te stellen. Er zijn drie verschillende lengte versies leverbaar, 30-38cm, 50-80cm en 80-140cm. Uiteraard zijn ook deze steunen voorzien van de universele projector adapteren het Vogelís CIS® kabel doorvoer systeem. Bovendien zijn deze steunen uitgerust met een kantelbare plafond bevestigingsplaat voor schuine plafonds


175,00 euro


Aantal
Vogel`s PPC230 Vogel`s PPC230    De PPC 230 projector plafondsteun is een in hoogte verstelbare bevestiging voor projectoren tot 20 kg.

De PPC 230 projector plafondsteun kan worden gebruikt wanneer de plafondhoogte niet bekend is of wanneer flexibilliteit vereist is. Deze steun is in hoogte verstelbaar tussen 32 en 41 cm. Dankzij het CIS® Cable Inlay System kunt u alle kabels in een paar seconden verbergen. De speciale plafondplaat is tevens geschikt voor schuine plafonds.


225,00 euro


Aantal
Vogel`s PPC250 Vogel`s PPC250    De PPC 250 projector plafondsteun is een in hoogte verstelbare bevestiging voor projectoren tot 20 kg.

De PPC 250 projector plafondsteun kan worden gebruikt wanneer de plafondhoogte niet bekend is of wanneer flexibilliteit vereist is. Deze steun is in hoogte verstelbaar tussen 54 en 81 cm. Dankzij het CIS® Cable Inlay System kunt u alle kabels in een paar seconden verbergen. De speciale plafondplaat is tevens geschikt voor schuine plafonds.


225,00 euro


Aantal
Vogel`s PPC280 Vogel`s PPC280    De PPC 280 projector plafondsteun is een in hoogte verstelbare bevestiging voor projectoren tot 20 kg.

De PPC 280 projector plafondsteun kan worden gebruikt wanneer de plafondhoogte niet bekend is of wanneer flexibilliteit vereist is. Deze steun is in hoogte verstelbaar tussen 84 en 141 cm. Dankzij het CIS® Cable Inlay System kunt u alle kabels in een paar seconden verbergen. De speciale plafondplaat ... Meer >>is tevens geschikt voor schuine plafonds.


225,00 euro


Aantal
Vogel`s Anti-Diefstalbehuizing groot Vogel`s Anti-Diefstalbehuizing groot    Anti-Diefstalbehuizing

Voor maximale beveiliging van projectoren in openbare ruimten zijn de PPA 300 en PPA 301 anti-diefstalbehuizingen leverbaar. Deze speciale stalen behuizingen bieden een hoge mate van diefstalpreventie. De behuizingen zijn zodanig ontwikkeld dat service aan de projector eenvoudig en snel mogelijk is. De PPA 300 is geschikt voor compacte projectoren en de PPA 301 voor grotere projectoren.

Product kenmerken :
- Zwaar uitgevoerde stalen behuizing
- Voor compacte projectoren
- Exclusief hangsloten549,00 euro


Aantal
Vogel`s Anti-Diefstalbehuizing klein Vogel`s Anti-Diefstalbehuizing klein    Anti-Diefstalbehuizing

Voor maximale beveiliging van projectoren in openbare ruimten zijn de PPA 300 en PPA 301 anti-diefstalbehuizingen leverbaar. Deze speciale stalen behuizingen bieden een hoge mate van diefstalpreventie. De behuizingen zijn zodanig ontwikkeld dat service aan de projector eenvoudig en snel mogelijk is. De PPA 300 is geschikt voor compacte projectoren en de PPA 301 voor grotere projectoren.

Product kenmerken :
- Zwaar uitgevoerde stalen behuizing
- Voor compacte projectoren
- Exclusief hangsloten549,00 euro


Aantal
Vogels Projector liftsysteem PPl-1515 Vogels Projector liftsysteem PPl-1515    PPL 1515 is een professioneel volautomatisch projector liftsysteem voor installatie van projectoren boven een verlaagd plafond.

Het PPL 1515 projector liftsysteem is uniek door volledig electronische programmering en hoogte instelling. De voordelen hiervan zijn snelle installatie en een extreme nauwkeurigheid in de hoogte instelling. Het systeem heeft een fluisterstil loopwerk en 3 programmeerbare posities: opberg positie, show positie en service positie. Aansluiten op een automatiseringssysteem als Crestron, AMX of anderen is eenvoudig door een meegeleverde interface. Het maximale bereik is 100cm.


1.795,00 euro


Aantal
Vogels Projector liftsysteem PPl-2525 Vogels Projector liftsysteem PPl-2525    PPL 2525 is een professioneel, volautomatisch projectorliftsysteem, speciaal ontworpen voor gebruik op hoge plafonds en/of vergemakkelijking van onderhoudswerkzaamheden aan projectoren.

Het PPL 2525 projectorliftsysteem heeft een unieke microprocessorgestuurde bediening en hoogte-instelling. De voordelen: snelle installatie en zeer nauwkeurige hoogte-instelling. het systeem werkt fluisterstil en heeft drie programmeerbare posities: verbergen, tonen en onderhoud. Aansluiting op een automatiseringssysteem zoals Crestron, AMX of andere, vormt geen probleem dankzij de meegeleverde interface. De maximale afstand vanaf het plafond is 1,8 m.


1.895,00 euro


Aantal
Vogels Projector liftsysteem PPl-3535 Vogels Projector liftsysteem PPl-3535    PPL 3535 is een professioneel, volautomatisch projectorliftsysteem, speciaal ontworpen voor gebruik op hoge plafonds en/of vergemakkelijking van onderhoudswerkzaamheden aan projectoren.

Het PPL 3535 projectorliftsysteem heeft een unieke microprocessorgestuurde bediening en hoogte-instelling. De voordelen: snelle installatie en zeer nauwkeurige hoogte-instelling. het systeem werkt fluisterstil en heeft drie programmeerbare posities: verbergen, tonen en onderhoud. Aansluiting op een automatiseringssysteem zoals Crestron, AMX of andere, vormt geen probleem dankzij de meegeleverde interface. De maximale afstand vanaf het plafond is 4,2 m.


2.295,00 euro


Aantal