Home Bedrijfsinformatie Verhuurservice Installatieservice Onderhoudsservice Lampenservice Advies Calculator Contact
 
 
Producten
Aanbiedingen
Elektrische Baseline Schermen
Elektrische Highline Schermen
Elektrische Cinemaline Schermen
Elektrische Spanschermen
Handmatige Schermen
Doorzicht schermen
Fast Foldable Schermen
Spanschermen
Vloerschermen
Statiefschermen
Tafelschermen
Slimboard
Projectieverf
Beamers
Beamer Toebehoor
Beugels
Multimedia kabels
Snuffelhoek OP=OP
Extra
Verzendingen
Retourzending
Veelgestelde vragen
Algemene Voorwaarden
Verhuur Voorwaarden
Privacy verklaring
Vacatures

Winkelwagen  
Aantal Product
Zoek:
  

  Info  
   

Bedrijfsinformatie

Bedrijfsinformatie

Projectieschermen.net richt zich als specialist op het leveren van projectieschermen tegen een zeer concurrerend prijsniveau. Daarnaast verkoopt Projectieschermen.net projectoren en accessoires en heeft enkele maanden per jaar een beameractie. Als laatste bied Projectieschermen.net de mogelijkheden tot verhuur van projectoren en schermen. Vanuit een groot en zeer uitgebreid assortiment projectoren kunnen wij samen met u tot de juiste opstelling komen als het gaat om uw presentatie of homecinama, Hierbij staat persoonlijk advies en een scherpe prijs centraal.

Projectieschermen.net kan zijn concurrerende prijsniveau bereiken door OEM producten van 3M rechtstreeks bij de fabriek in Italië in te kopen. Doordat Projectieschermen.net direct contact heeft met de fabrikant zit er geen groothandel tussen, kan de verkoopprijs in Europa laag gehouden worden. De producten worden geselecteerd op basis van een hoge prijs/kwaliteit verhouding. Projectieschermen.net is op de wereldmarkt constant op zoek naar producten die voldoen aan de hiervoor reeds genoemde eisen. Tevens kunnen producten die op maat gemaakt dienen te worden bij de fabriek besproken worden.

Projectieschermen.net heeft zich verder tot doel gesteld de kwaliteit van producten in het leveringsprogramma constant te bewaken. Kwaliteit is steeds een uitgangspunt. Daarom levert Projectieschermen.net ook alleen producten met een solide garantie en een hoog service gahalte.

Projectieschermen.net levert zowel aan particulieren als aan bedrijven, verenigingen, (hoge) scholen, universiteiten en stichtingen. 40 % van onze verkoop exporteren we naar het buitenland en de andere 60 % is de verkoop op ons eigen kleine stukje aarde, hiervan is 40% particuliere verkoop zijn en de andere 60% zakelijke verkopen. Voor verhuur, installatiewerkzaamheden, ondersteuning en onderhoud van projectoren bent u bij ons aan het juiste adres.

Projectieschermen.net is tevens een Dienstributeur die zich toelegt op het distribueren van het totaalpakket binnen de professionele markt voor presentatie- audio/video- en industriële oplossingen.  Wij onderscheiden ons door onze manier van werken ten opzichte van overige importeurs / distributeurs die vaak alleen de afzonderlijke producten leveren en uw aanvraag re-actief behandelen. Correcte, snelle informatie voorziening gecombineerd met een goed advies maakt bij ons het verschil. Wij hebben de tevens de mogelijkheid om zelf of samen met u installaties te begeleiden en uit te voeren. Projectieschermen.net levert een totaalpakket van professionele AV oplossingen, waarbij wij ons op de achtergrond voor u inzetten om een concurrerende en juiste aanbieding te kunnen maken, terwijl u zich richt op uw klant.

Pro-activiteit

Wij noemen onszelf ook liever uw Dienstributeur omdat onze toegevoegde waarde zit in onze begeleiding, pro-activiteit en het adequaat kunnen reageren op uw aanvraag. Wij hebben goede afspraken met onze toeleveranciers zodat wij onze aandacht kunnen richten op u als dealer.

Wat doen wij anders?

Persoonlijk contact en advies is de drijfveer van onze manier van zakendoen. Geen moeilijke procedures om te bestellen, geen klantnummer waarmee u uitsluitend via het internet kunt bestellen en geen strikte selectiecriteria om met ons zaken te kunnen doen. En wij garanderen u een goede telefonische bereikbaarheid!

De belangrijkste redenen om zaken te doen met Projectieschermen.net

Wij distribueren een totaalpakket aan presentatie-apparatuur, van losse projector tot maatwerk-oplossing. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in professionele video- en industriele producten. Wij hebben ruime ervaring in de presentatiemarkt, we kennen de concurrerende merken zeer goed en bieden voor iedere situatie bij uw klant de juiste oplossing

Wij kunnen u als dealer helpen een voor u nieuwe productgroep succesvol in de markt te zetten d.m.v. demonstraties van presentatie-apparatuur bij uw klanten op lokatie, markt-analyse en een intensieve samenwerking.  Wij houden een ruime voorraad aan en leveren uw bestelling de volgende werkdag (mits voorradig en voor 12 uur besteld). Dit betekent voor u meer vertrouwen en service-gerichtheid door onze goede contacten met de fabrikant. Wij kunnen uw verhuur-aanvraag invullen door een eigen verhuur-vloot (projectoren en aanverwante accessoires) en werken als intermediar voor u op het gebied van plasmaschermen, camcorders, LED-walls en overige AV-benodigdheden.

Ook voor installaties en begeleiding bij installaties van presentatie-apparatuur kunt u bij ons terrecht. Projectieschermen.net  installeert uit naam van uw organisatie bij uw klant. Op deze manier kunnen wij samen met u een toegevoegde waarde leveren en een totaaloplossing bieden. Door altijd een objectief advies te geven en door ons uitgebreide relatie-netwerk kunnen wij u altijd een stap verder helpen door begeleiding en marktkennis.

Projectieschermen.net is een onderdeel van kracht interim en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Leeuwarden onder nummer 01100001.

Met service hoog in het vaandel, staan wij voor u klaar. De klant is bij ons in het nog altijd koning.

M. Dijkstra
Bedrijfsleider Projectieschermen.net


Voor meer informatie kunt u ons uiteraard gerust bellen en indien gewenst maken wij graag een afspraak met u om te bespreken of een samenwerking mogelijk is.

Wilt u meer informatie over onze organisatie of bent u op zoek naar een oplossing op AV gebied? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen                 

Email                       info@Projectieschermen.net 

Websites:               www.projectieschermen.net
                     www.projectie-schermen.com
                     www.ek-actie.nl